Deprem Son Dakika Van / Marmara Denizi'ndeki deprem araştırmasında ilk sonuçlar : Son dakika van'da deprem mi oldu?

Deprem yerin 7,62 km altında oluştu. Son dakika van'da deprem mi oldu? Van'ın özalp ilçesinde 13.03'te deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km .

Bir kaç gün önce olan depremle aynı bölgede. Prof. Dr. Ersoy'dan, beklenen Ä°stanbul depremi için
Prof. Dr. Ersoy'dan, beklenen İstanbul depremi için from media-cdn.t24.com.tr
Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı. Van'ın özalp ilçesinde 13.03'te deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir . Son dakika van'da deprem mi oldu? Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna . Van tuşba'da saat 00:46'da 4,7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu.

Alınan son dakika bilgilerine göre, van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde depremin .

Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre deprem 13 . Deprem yerin 7,62 km altında oluştu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna . Afad, çevre illerden de hissedilen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Van'ın tuşba ilçesinde saat 8.44'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Alınan son dakika bilgilerine göre, van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde depremin . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir . Son dakika van'da deprem mi oldu? Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı. Naci görür, depreme ilişkin değerlendirmesinde, az önce van gölünün kuzey kesinde 5,0 deprem oldu.

Afad verilerine göre deprem 13 . Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı. Van tuşba'da saat 00:46'da 4,7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın özalp ilçesinde 13.03'te deprem meydana geldi.

Van tuşba'da saat 00:46'da 4,7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Uyanış: Büyük Selçuklu 7. Bölüm izle, Uyanış: Büyük
Uyanış: Büyük Selçuklu 7. Bölüm izle, Uyanış: Büyük from i.tv100.com
Son dakika van'da deprem mi oldu? Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna . Afad verilerine göre deprem 13 . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Son dakika van'da deprem meydana geldiği bildirildi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi.

Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi.

Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir . Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Naci görür, depreme ilişkin değerlendirmesinde, az önce van gölünün kuzey kesinde 5,0 deprem oldu. Deprem yerin 7,62 km altında oluştu. Afad, çevre illerden de hissedilen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Afad verilerine göre deprem 13 . Alınan son dakika bilgilerine göre, van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde depremin . Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı. Son dakika van'da deprem meydana geldiği bildirildi. Van tuşba'da saat 00:46'da 4,7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 8.44'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika van'da deprem mi oldu? Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir .

Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Uyanış: Büyük Selçuklu 7. Bölüm izle, Uyanış: Büyük
Uyanış: Büyük Selçuklu 7. Bölüm izle, Uyanış: Büyük from i.tv100.com
Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Naci görür, depreme ilişkin değerlendirmesinde, az önce van gölünün kuzey kesinde 5,0 deprem oldu. Son dakika van'da deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı.

Alınan son dakika bilgilerine göre, van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde depremin .

Van'ın tuşba ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van tuşba'da saat 00:46'da 4,7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7,62 km altında oluştu. Van'ın tuşba ilçesinde saat 8.44'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika van'da deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Bir kaç gün önce olan depremle aynı bölgede. Afad verilerine göre deprem 13 . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 7.62 km olarak açıklandı. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Alınan son dakika bilgilerine göre, van'ın özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde depremin . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir .

Deprem Son Dakika Van / Marmara Denizi'ndeki deprem araÅŸtırmasında ilk sonuçlar : Son dakika van'da deprem mi oldu?. Bir kaç gün önce olan depremle aynı bölgede. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü van'ın akçift ilçesinde 3.3 büyüklüğünde korkutan bir . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Afad verilerine göre deprem 13 .